Odborné semináře

Na přání zákazníka jsme schopni zorganizovat odborné semináře a kurzy. Téma, obsah a rozsah kurzu se řídí potřebami zákazníka.

Jednotlivé semináře jsou součástí komplexního kurzu Manažerské minimum  vedoucí školní jídelny.

Manažerské minimum vedoucí školní jídelny

"Seminář naprosto ve všech směrech splnil  mé očekávání, jsem plná energie a znalostí, jak postupně dosáhnout svého cíle - asertivita, motivace, plánování své práce, ekonomické znalosti. Doporučuji každé vedoucí provozu."

Pavlína Krátká, vedoucí ŠJ při ZŠ Praha 5

 

"Odnáším si radost a chuť do práce. Teď mám ten nejlepší čas na změny, protože se právě změnil ředitel školy, vedoucí ŠJ a ještě máme kuchyni po celkové rekonstrukci. To je nejlepší čas na zavedení nových věcí a pořádků. Se změnami chci začít především u sebe a pak postupně přizpůsobovat okolí.

Seminář se mi moc líbil nejen pro informace od pana Bureše, které byly skvělé, ale také pro kolektiv, který jsme si vytvořily. Vzájemně jsme si předaly spoustu informací a rad a prožily krásný týden."

Romana Opršalová, vedoucí ŠJ při ZŠ Český Brod

 

 

Základy účetnictví a kontrola ŠJ

Jednodenní seminář Účetnictví, kontrola, efektivita a ceny ve školní jídelně

Seminář nevyžaduje žádné předchozí znalosti účetnictví. Je vhodný pro vedoucí, ředitelky a účetní školních jídelen. Znalá účetní může vynechat úvodní část cca 1,5 hodiny. Dle zájmu účastníků lze seminář v závěru doplnit o některé z doplňkových témat z oblasti řízení a rozvoje školní jídelny.

Jak získat nové strávníky

Ubývají vám strávníci? Není využita plná kapacita vaší jídelny? Chybí vám prostředky na slušné mzdy a režijní výdaje? Nevíte, jak začít s doplňkovou činností?