Manažerské minimum vedoucí školní jídelny

Chcete lépe komunikovat s podřízenými i nadřízenými či rodiči strávníků?

Chcete získat tipy, jak na problémové pracovníky?

Chcete se naučit vybírat ty správné zaměstnance?

Chcete se naučit říkat NE?

Chcete pro sebe i svoji jídelnu načerpat nové znalosti a poznatky, náměty a inspiraci?

Chcete získat širší přehled o fungování a ekonomice školní jídelny?

Máme pro Vás řešení!

Pět dní plných teorie, tipů a praktických příkladů z Vašeho oboru

Termíny :             10. - 14.7.2017 OBSAZENO
                            21. - 25.8.2017

Místo:                   školicí areál firmy VIS v Plzni
Cena:                   5.600 Kč bez DPH

Zákazníkům firmy VIS poskytujeme celou řadu slev.

Pro zájemce zajistíme i ubytování v blízkosti školicího centra.

Lektor:                 Ing. Vladimír Bureš

Dříve 10 let výzkumný pracovník, nyní již 25 let úspěšně řídí středně velkou SW firmu. Po celou svou profesní kariéru se osobně věnuje školení pracovníků, posledních 7 let především v oblasti managementu.

Jakékoli další informace Vám poskytne paní Ilona Ptáčníková e-mail: ptacnikova@visplzen.cz.

 

Podívejte se, co si ze školení odnesli Vaši kolegové a Vaše kolegyně v předchozích ročnících,  jaká témata se budou probírat, a rezervujte si místo v kurzu co nejdříve.

Chci vědět víc

objednat kurz