Ekonomika a Účetní minimum ŠJ

Chcete vědět jak na kontrolu a hospodaření s potravinami nebo stravným v ŠJ?

Naučte se různé metody, jak zkalkulovat cenu jídla, zjistěte jak se z účetnictví získávají důležitá data. Osvojte si základní principy podvojného účetnictví nebo se naučíte jednoduše a naprosto spolehlivě ověřovat správnost měsíční uzávěrky školní jídelny tak, že už ji nikdy neodevzdáte s chybou.

Získejte znalosti díky kterým bude Váš vztah s ekonomkou i ředitelem v klidu.

 

Termín: 15. - 16.9.2020   9:00 – 18:00 ZRUŠENO

Místo: Krajský úřad Pardubického kraje, Komenského náměstí 125, 532 11 Pardubice, zasedací místnost ED č. 2001

Lektor: Ing. Vladimír Bureš

Cena: 2 300 Kč bez DPH

 

Jakékoli další informace Vám poskytne slečna Veronika Moulisová e-mail: moulisova@visplzen.cz.
Storno přihlášky 30 dní před začátkem semináře činí 100% ceny.

 

objednat