Seminář pro vedoucí ŠJ i ekonomky škol

Víte, co všechno patří do kalkulace cen jídel?
Proč je důležité, aby byla správně spočítána?
Jak správně určit věcnou a mzdovou režii?
Umíte spočítat režijní i mzdové náklady při přípravě více chodů (snídaně, svačina, oběd..) ?

Jak správně stanovit kalkulaci u plátce DPH?

Tyto a další otázky zodpovíme a naučíme vás správně přistupovat ke kalkulaci cen jídel i ve složitějších případech z praxe.

Jak správně spočítat kalkulaci cen jídel


Seminář je určen vedoucím školních jídelen a ekonomům škol.

Lektor: Ing. Pavel Fencl

Délka semináře: 1,5 hodiny
Cena semináře: 390 Kč bez DPH/osoba

LIBEREC
10.10.2018 13:00 -14:30 hodin PŘIHLÁŠKA
ÚSTÍ NAD LABEM
11.10.2018 13:00 -14:30 hodin PŘIHLÁŠKA
KARLOVY VARY
15.10.2018 13:00 -14:30 hodin Přihláška
CHEB
16.10.2018 13:00 -14:30 hodin Přihláška
KLADNO
17.10.2018 13:00 -14:30 hodin Přihláška
PÍSEK
23.10.2018 13:00 -14:30 hodin Přihláška
TÁBOR
24.10.2018 13:00 -14:30 hodin Přihláška
JINDŘICHŮV HRADEC
25.10.2018 13:00 -14:30 hodin Přihláška
OLOMOUC
30.10.2018 13:00 -14:30 hodin Přihláška
OSTRAVA
31.10.2018 13:00 -14:30 hodin Přihláška
ZLÍN
1.11.2018 13:00 -14:30 hodin Přihláška
PRAHA
8.11.2018 13:00 -14:30 hodin Přihláška