Manažerské minimum vedoucí školní jídelny
- aneb bezva týden v bezva partě
Během roku je všechno jeden velký kolotoč - objednávky a příjem zboží, faktury, žádanky, výdejky, jídelníčky, dohady se strávníky, jejich rodiči, kuchařkami, nadřízenými ... Možná Vás v průběhu roku napadají myšlenky, jak do tohoto stereotypu vnést pozitivní náboj a přínosné změny, aby vše fungovalo lépe a vy chodili domů spokojenější. Jenže na to většinou nezbývá čas, ani síla...
Pokud se v této vizi poznáváte a máte chuť s tím něco udělat, pár věcí změnit a získat novou energii, inspiraci, motivaci, zkrátka svěží "nakopnutí" do své práce, přesně pro Vás je určený oblíbený seminář.
Manažerské minimum vedoucí ŠJ
Na konci semináře:
budete umět lépe komunikovat s podřízenými, nadřízenými i rodiči strávníků
získáte tipy, jak na problémové pracovníky
naučíte se vybírat ty správné zaměstnance
naučíte se říkat NE
načerpáte pro sebe i svoji jídelnu nové znalosti a poznatky, náměty a inspiraci
získáte širší přehled o fungování a ekonomice školní jídelny
Vyberte si jeden z termínů, spojte příjemné s užitečným a přijeďte si na týden užít letní Plzeň :-).
Odměnou Vám budou nejen získané vědomosti, ale také nová přátelství s Vašimi kolegyněmi z oboru.
Rádi Vám budeme průvodci po celých 5 nevšedních dní plných teorie, tipů a praktických příkladů.
Termíny : JIŽ BRZY
Místo: školicí areál firmy VIS v Plzni
Lektor: Ing. Vladimír Bureš
Cena: 6.300 Kč bez DPH
Zákazníkům firmy VIS poskytujeme celou řadu slev. Pro zájemce zajistíme i ubytování v blízkosti školicího centra.
Jakékoli další informace Vám poskytne slečna Veronika Moulisová e-mail:moulisova@visplzen.cz.
Podívejte se, co si ze školení odnesli další Vaši kolegové a kolegyně v předchozích ročnících, jaká témata se budou probírat, a rezervujte si místo v kurzu co nejdříve.
Na tento kurz navazuje Manažerské minimum pro pokročilé.