Chcete se vzdělávat levně a pohodlně?
Máme pro vás elektronické kurzy,
které vám pomohou rozšířit si obzory.
Kurz můžete absolvovat kdekoli, postačí vám počítač a připojení k internetu. K danému tématu obdržíte navíc podrobnou metodiku a po úspěšném složení závěrečného testu vám vystavíme certifikát.
Vedoucí ŠJ versus ekonomka – spolupráce nebo boj?
- Řešíte neshody mezi mezi vedoucí jídelny a ekonomkou?
- Víte, která čísla potřebujete znát pro kontrolu hospodaření své jídelny?
- Máte veškeré hospodaření s potravinami i stravným pod kontrolou? Která čísla k tomu potřebujete znát?
- Víte, jak si stanovit a zavést jednoduchý vnitřní kontrolní systém ve vaší jídelně?
- Jak zajistit jeho návaznost na účetnictví, a tak se snadno a efektivně domluvit s vaší účetní?
Poskytneme vám praktický nástroj pro kontrolu hospodaření jídelny, naučíme vás porozumět si s ekonomkou a pomůžeme vám zajistit soulad mezi výstupy z jídelny a účetní evidencí. Vše si srozumitelně vysvětlíme na případech z praxe.
Cena 390,- Kč včetně DPH.
Jak správně spočítat kalkulaci cen jídel
- Víte, co všechno patří do kalkulace cen jídel?
- Proč je důležité, aby byla správně spočítána?
- Jak správně určit věcnou a mzdovou režii?
- Umíte spočítat režijní i mzdové náklady při přípravě více chodů (snídaně, svačina, oběd..) ?
- Jak správně stanovit kalkulaci u plátce DPH?
Tyto a další otázky zodpovíme a naučíme vás správně přistupovat ke kalkulaci cen jídel i ve složitějších případech z praxe.
Cena 390,- Kč včetně DPH.