Workshop
Kalkulace
Lektor Zdeněk Král
Nejdůležitější disciplínou, kterou musí každá/ý vedoucí jídelny znát, jsou kalkulace. Na tomto online workshopu se naučíte všechny základní pojmy a postupy výpočtů. Ukážeme vám, jak a z čeho se skládá kalkulace. Krok po kroku projdeme odhad kalkulace, s čím vším musíte předem počítat. Spočítáme společně cenu za jednu porci nebo jednotlivé položky.
- Zjistíte, jak kalkulace opravdu funguje a proč je potřeba.
- Naučíme vás, jak s kalkulací pracovat a to na konkrétních příkladech z praxe.
- Vysvětlíme vám zákony a pravidla, která musíte dodržovat.
- Dáme vám komplexní návod, jak mít kalkulace na vašem provozu pod kontrolou.
Důležité informace
Kurz začíná samostudiem materiálů, které vám před workshopem včas zašleme. Workshop probíhá online, na internetu. S lektorem a ostatními účastníky se spojíte z pohodlí vaší kanceláře. Je nutné mít počítač či jiné zařízení, přes které se kurzu zúčastníte.
Po úspěšném absolvování obdržíte certifikát.
Kapacita kurzu je omezená – vypsáno je vždy pouze 5-7 míst.
Technické požadavky
počítač, notebook
webkamera
mikrofon
reproduktory (sluchátka)
připojení k internetu
V krajním případě je možné se spojit přes chytrý telefon s funkční přední kamerou a připojením na internet.