Workshop
Normování
Lektor Lucie Hadačová
Jedna z největších obav vedoucích školní jídelny je normování. Společně s lektorem si vysvětlíme, co je to normování v počítači a jak postupovat. Vysvětlíme vám základní pojmy v normování jako jsou skladová karta, surovina nebo receptura. Ukážeme vám, co vše je třeba zkontrolovat před „spuštěním normování“. Podělíme se s vámi o tipy a triky našich servisních techniků pro efektivní normování.
Důležité informace
Kurz začíná samostudiem materiálů, které vám před workshopem včas zašleme. Následuje online workshop. Workshop probíhá online na internetu. S lektorem a ostatními účastníky se spojíte z pohodlí vaší kanceláře.
Je nutné mít počítač či jiné zařízení s programem MSklad a modulem Receptury s normováním stravy, přes které se kurzu zúčastníte. Po úspěšném absolvování obdržíte certifikát.
Kapacita kurzu je omezená – vypsáno je vždy pouze 5 míst.
Technické požadavky
počítač, notebook
webkamera
mikrofon
reproduktory (sluchátka)
připojení k internetu
program MSklad
V krajním případě je možné se spojit přes chytrý telefon s funkční přední kamerou a připojením na internet.