Produkty

Stravovací systémy

Program Stravné

Program pro evidenci strávníků pro jídelny mateřských, základních, středních i vysokých škol a pro závodní jídelny.

Strava.cz - objednávání internetem

Jednoduché objednávání a odhlašování stravy je díky Strava.cz možné kdykoliv a odkudkoliv.

Výdejní místa

Výdejní terminály ve stravovacím systému poskytují absolutní kontrolu nad výdejem stravy.

Objednací místa

Terminály pro objednávání poskytují strávníkům možnost objednávání stravy předem na určité období. Strávník se identifikuje bezkontaktním čipem  nebo kartou.

Skladová evidence

Program MSklad

DSC_0009Program pro vedení skladové evidence pro provozy hromadného stravování umožňuje speciální nastavení pro školní jídelny mateřských škol, základních škol, středních škol, vysokých škol a závodní jídelny.

Kontrola a řízení ŠJ

Hospodaření od A do Z

Jako společnost s 30ti lety zkoušeností rozumíme ekonomice školní jídelny. 

Známe slabá místa v hospodaření jídelen a víme o problémech, které často překvapí ne jednu zkušenou ekonomku. Vyvinuli jsme nástroje, které významně ulehčují tvorbu kalkulací a zpřehledňují hospodaření jídelny.

Kontrolní systém ŠJ

Kontrolní systém školní jídelny je program pro kontrolu hospodaření se stravným a potravinami. Program je nezávislý na způsobu evidence stravného i na skladové evidenci, je tedy vhodný prakticky pro všechny zákazníky.

Program Organizace

Program Organizace nabízí podporu pro efektivní řízení stravovacího provozu.

Audity školní jídelny

Potřebujete prověřit  fungování jídelny v oblasti ekonomiky, hygieny, nakládání s odpady či  v oblasti BOZP?

Ekonomické programy

Program Majetek

Program Majetek umožňuje komplexní a přitom jednoduchou evidence dlouhodobého i drobného majetku dle aktuálně platné legislativy.

Program Účtárna

Účtárna je software určený ke komplexnímu vedení a zpracování podvojného účetnictví.

Odborné semináře

Efektivní využití programů VIS

Seminář, který Vám přinese praktické tipy pro Vaši každodenní práci. Seznámíte se s novinkami v programech, odhalíte drobné triky, se kterými Vám všechno půjde snáze. Dozvíte se, jak programy využívat na maximum.

Manažerské minimum vedoucí školní jídelny

"Seminář naprosto ve všech směrech splnil  mé očekávání, jsem plná energie a znalostí, jak postupně dosáhnout svého cíle - asertivita, motivace, plánování své práce, ekonomické znalosti. Doporučuji každé vedoucí provozu."

Pavlína Krátká, vedoucí ŠJ při ZŠ Praha 5

 

"Odnáším si radost a chuť do práce. Teď mám ten nejlepší čas na změny, protože se právě změnil ředitel školy, vedoucí ŠJ a ještě máme kuchyni po celkové rekonstrukci. To je nejlepší čas na zavedení nových věcí a pořádků. Se změnami chci začít především u sebe a pak postupně přizpůsobovat okolí.

Seminář se mi moc líbil nejen pro informace od pana Bureše, které byly skvělé, ale také pro kolektiv, který jsme si vytvořily. Vzájemně jsme si předaly spoustu informací a rad a prožily krásný týden."

Romana Opršalová, vedoucí ŠJ při ZŠ Český Brod

 

 

Manažerské minimum pro pokročilé

"Seminář naprosto ve všech směrech splnil  mé očekávání, jsem plná energie a znalostí, jak postupně dosáhnout svého cíle - asertivita, motivace, plánování své práce, ekonomické znalosti. Doporučuji každé vedoucí provozu."

Pavlína Krátká, vedoucí ŠJ při ZŠ Praha 5

 

"Odnáším si radost a chuť do práce. Teď mám ten nejlepší čas na změny, protože se právě změnil ředitel školy, vedoucí ŠJ a ještě máme kuchyni po celkové rekonstrukci. To je nejlepší čas na zavedení nových věcí a pořádků. Se změnami chci začít především u sebe a pak postupně přizpůsobovat okolí.

Seminář se mi moc líbil nejen pro informace od pana Bureše, které byly skvělé, ale také pro kolektiv, který jsme si vytvořily. Vzájemně jsme si předaly spoustu informací a rad a prožily krásný týden."

Romana Opršalová, vedoucí ŠJ při ZŠ Český Brod

 

 

Základy účetnictví a kontrola ŠJ

Jednodenní seminář Účetnictví, kontrola, efektivita a ceny ve školní jídelně

Seminář nevyžaduje žádné předchozí znalosti účetnictví. Je vhodný pro vedoucí, ředitelky a účetní školních jídelen. Znalá účetní může vynechat úvodní část cca 1,5 hodiny. Dle zájmu účastníků lze seminář v závěru doplnit o některé z doplňkových témat z oblasti řízení a rozvoje školní jídelny.

Jak získat nové strávníky

Ubývají vám strávníci? Není využita plná kapacita vaší jídelny? Chybí vám prostředky na slušné mzdy a režijní výdaje? Nevíte, jak začít s doplňkovou činností?

Přístup a docházka

Evidence a řízení přístupu osob, sledování docházky včetně pracovní doby, sestavení výkazu práce, přehled o osobách v budově nebo mimo ní, výpisy průchodů, napojení na stravovací systém VIS a školské systémy.

To je jen zlomek z toho, co získáte s moderním přístupovým a docházkovým systémem Otvírák. 

Videoukázky

Podívejte se na videoukázky, které Vám představí naše programy a jejich hlavní funkce  a moduly.